10 jaar RM Accountant & Adviseur

3 juni 2020 13:19

Vandaag 10 jaar geleden heeft Richard Machielsen de stap genomen om zijn eigen bedrijf op te richten en in te laten schrijven bij de KvK. RM Accountant & Adviseur was geboren.
3 jaar later trad Marjolein van Schoonhoven toe en ontstond onze maatschap. Vanaf die tijd staat RM voor Richard & Marjolein. In 2015 kwam ons eerste personeelslid in dienst, en na 10 jaar zijn we uitgegroeid tot een lokaal gerenommeerd accountantskantoor met 10 personen.

De planning was om vandaag een 10-jarig jubileumfeestje te geven voor al onze klanten en relaties. U begrijpt dat dát vanwege de Corona-onmogelijkheden helaas niet door kan gaan.
Wij willen onze klanten en relaties bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons getoond hebben en hopen nog vele jaren hen op een persoonlijke en vertrouwde wijze van dienst te mogen zijn.

Ook ons team zijn wij heel dankbaar! We hebben een hecht team en onze mensen staan altijd (en afgelopen maanden in het bijzonder) voor ons klaar. Zonder hun inzet, waren we nooit gekomen waar we nu staan!

We zullen dit jubileum vandaag in besloten kring vieren, maar hopen zeker in de toekomst onze samenwerking met onze klanten en relaties een keer uitbundiger te vieren.
Namens Team RM bedankt.Terug naar nieuws overzicht

Adres

RM Accountant & Adviseur
Ecu 2
8305 BA Emmeloord

  0527 70 10 90   info@rm-accountant.nl